2007. július 16., hétfő

Kis Barátaim

Végre el tudom kezdeni bemutatni nektek kis barátaimat.

Először a gyüjtemény 2 igen fontos (ha nem a legfontosabb) tagját mutatnám be. Azért velük kezdem, mert ők később még fontos szereplői lesznek a blognak.

Elsőként ismerjétek ezt a kis ártatlan "nevenincs" Zsiráfot (teljesalakos kép is lesz majd):



Ő azért igen fontos tagja a kolóniának, mert Ő volt az aki elindított bennünket a Zsiráf-imádó pályán. Ez volt az első mütyür, amit Leventétől kaptam (bocsánatkérésképp, de erről majd később :-) ). Nagyon sokszor aludt velem, főleg, ha elutaztam valahova külföldre. Kissé meg is tépázódott már szegény (mint látjátok hiányzik a bojt az egyik szarváról). Innentől kezdve ajándékozásaink fontos szimbólumává vált ez a kedves állat.
Sajnos nevet még nem találtunk neki, ha bármilyen kedves ötletetek van, ne tartsátok magatokban.


A család következő fontos tagja Gézu, a retrovírus:



Ő tavaly csatlakozott hozzánk, szintén én kaptam Leventétől. Ha jól emlékszem Kapolcson, a művészetek völgyében látta meg a napvilágot (legalábbis a mi napvilágunkat...).
Ő is járt már velem külföldön, először tavaly augusztusban Németországban, Rodingban szerzett nekünk felejthetetlen pillanatokat (erről is lesz majd kép), most legutóbb pedig Lengyelországba kísért el minket.

Gézu és 1ske Belgiumba is eljönnek velem, remélem rengeteg szép kalandban lesz részük, amelyekről persze mind be fogok itt számolni.

Búcsúzásul még egy portré Gézáról:

Nincsenek megjegyzések: